Tel: 931314665 // 636853880

Ens trobareu al Pg. Domènech Sert, 1 de Taradell (Osona)-

Horari

  • Dimarts a Divendres: 10:00 a 13:00 i 17:00 a 20:00
  • Dissabte: 10:00 a 13:00
  • DILLUNS TANCAT
WhatsApp matoketravel@jaumesane.com Instagram Facebook

Viatges exclusius dissenyats i guiats per l'equip de Matoke Travel. Places limitades

Per als qui voleu aprofitar el temps acompanyats d’un expert enamorat de la seva feina.

Ep! Si sou una colla i teniu un destí, parlem-ne! podem adaptar la ruta i les dates a la vostra mida

Uganda - Terra de goril·les

Del 15 al 29 de Gener del 2023
Del 29 de Gener al 12 de Febrer del 2023
Del 14 al 28 de Gener i del 28 de Gener a l'11 de Febrer de 2024

Les sabanes i la gran fauna de Kenya i Tanzània, les selves del Congo i Rwanda, les muntanyes de la Lluna, els grans llacs, el naixement del Nil, poc turisme i bona gent. Entre la capital més caòtica de l'Àfrica (Kampala) i l'experiència única amb els goril·les de muntanya hi ha només unes quantes hores de distància. Estem parlant de la perla d'Àfrica.

Costa Rica - Pura vida

De l'1 al 15 d'abril de 2023

Costa Rica va ser el primer país d’Amèrica Llatina que va creure en la conservació com a eina de futur, i ara n’està recollint els fruits. Una quarta part del territori està protegit i la varietat que ofereix és impressionant: des de l’observació de balenes a la recerca de pumes, tapirs i micos a les selves de Corcovado, passant per les tortugues marines i l’ocell més emblemàtic: el quetzal.

Alaska

De l'1 al 14 de Juliol del 2023

La màgia de Kenya

Del 18 al 29 de Juliol 2023

Kenya va ser el primer país africà a adonar-se que la conservació i el turisme poden entendre’s i per això va ser també el primer en prohibir la caça a tot el seu territori.Després de tants anys de protecció, la fauna ha augmentat i els animals s’han acostumat a la presència dels humans fins al punt que es deixen observar tranquilament a vegades a ben pocs metres dels vehicles.Per això, quan parlem de safaris, el primer nom que ve al cap és justament aquest: KENYA.

Sri Lanka - La perla de l'Índic

Del 19 al 31 d'agost del 2023

Enlloc més del món la combinació de natura i cultura té tant sentit. A Sri Lanka tenen la dent d'en Buda i el cim de l'Adam, i també és el millor lloc de l'Àsia per fer un safari a la recerca de lleopards, langurs, paons, calaus, cocodrils, óssos, cérvols i, per descomptat, elefants asiàtics, amb concentracions de dotzenes d'exemplars. Tot plegat amanit amb una cuina espectacular i una gent amb el somriure a la boca i sempre disposats a ajudar.

Madagascar - El sisè continent

Del 30 de Setembre al 14 d'Octubre
Del 14 al 28 d'Octubre de 2023

La gran Illa Roja és un món apart, el miris com el miris: aplega una cultura única, a mig fer entre Àsia i Àfrica; la millor cuina del continent africà, i una fauna que no trobarem enlloc més del planeta. És la terra dels lèmurs i els camaleons i de la famosa avinguda dels baobabs. No hi ha cap país que s'hi assembli. En diuen el sisè continent, i no és pas per casualitat.

Gabón

Agost 2023 - En preparació

Brasil- Viure l'Amazònia i el Pantanal

De l'1 al 16 d'agost de 2023

La selva més immensa i el riu més cabalós del món, els dofins rosats, els nenúfars gegants, els micos més murris i els ocells més virolats... I al rovell de l'ou, Manaus, la ciutat del cautxú, a tocar del famós "Encontro das Aguas".I després explorem el Pantanal, per descobrir-ne la fauna: quatre dies intensos entre tucans, guacamais, jaguars i llúdrigues gegants. Natura i cultura al país de la samba.

Els óssos polars de Churchill

Del 26 d'Octubre al 3 de Novembre de 2023

Cada tardor, centenars d’óssos polars es troben a la badia de Hudson (Manitoba, Canadà) a l’espera que el fred de l’hivern congeli l’aigua del mar i puguin començar la migració a la recerca de foques, la base de la seva alimentació. D’altra banda, Churchill és un dels tres llocs del món amb més possibilitats de gaudir de l’espectacle de les aurores boreals, que aquí apareixen de mitjana 300 dies a l’any.

Galàpagos - L'origen de les espècies

Maig - Juny 2024

Un arxipèlag volcànic perdut a l’Oceà Pacífic que en Charles Darwin va visitar el 1835 i que li va servir per acabar de lligar la teoria de l’evolució. Per qualsevol interessat per la natura i la fauna, aquest és un dels destins més fascinants del món.

Bhutan - El país de la felicitat

Maig 2023 - COMPLET

En aquest viatge descobrirem el país que té la fama de ser el més feliç del món. Farem un tastet de la seva cultura ancestral i gaudirem de la seva natura. Trepitjarem les terres baixes i pujarem fins a gairebé els 4000. Recorrerem temples, mercats i poblets petits, observarem ocells i langurs i participarem a l'acolorit festival de Prakar

Kamtxatka - Entre óssos i volcans

POSPOSAT

A llevant de la Sibèria russa hi ha una península volcànica plena de guèisers actius i paisatges infinits. A les seves costes hi habiten les orques i els lleons marins. I a l’interior, els rius cabalosos acullen migracions de salmons que cada estiu atrauen dotzenes d’óssos bruns que els pesquen sense vergonya davant dels visitants. També hi viu gent: un habitant per quilòmetre quadrat.

Inici

DEMANA INFORMACIÓ