Qui sóm?

En Jaume ha dedicat la seva vida a la seva passió. A través de la fotografia i de la filmació ha recorregut més de 80 països i ha aconseguit treballar en allò que més li agrada: la natura i els viatges. És un aprenent permanent una mica somiatruites; sempre disposat a aprendre una mica més sobre totes les formes de vida, inclosa la nostra espècie, que ell considera també part de la natura.

La Marta toca més de peus a terra, però comparteix del tot les mateixes passions. Parla cinc idiomes, sempre està a punt per viatjar, i ho ha fet per tot el món, però és més de casa. ELla posa el seny que fa falta per fer anar endevant l'empresa i, al mateix temps, l'empenta necessària per sortir de les enfangades.

Tots dos junts han creat l'empresa Jaume Sañé Pons S.C dedicada a la divulgació dels valors naturals del nostre món, bé sigui en premsa, ràdio o televisió. I tots dos junts, des del 2016, han engegat Matoke Travel, agència de viatges d'autor especialitzada en la natura i la cultura dels països que més els agraden.

Els seus fills, l'Arnau, l'Eloi i la Dia, formen part d'una família que més que una feina té una manera de viure, i des de ben petits han acompanyat els seus pares per tot el món. A la DIa li encanta cantar i dibuixar, l'Eloi vol ser bomber, i l'Arnau estudia periodisme.