Madagascar - El sisè continent

Juliol 2019 - 14 dies

La gran Illa Roja és un món apart, el miris com el miris: aplega una cultura única, a mig fer entre Àsia i Àfrica; la millor cuina del continent africà, i una fauna que no trobarem enlloc més del planeta. És la terra dels lèmurs i els camaleons i de la famosa avinguda dels baobabs. No hi ha cap país que s'hi assembli. En diuen el sisè continent, i no és pas per casualitat.

Uganda - Terra de goril·les

Consulta properes sortides

Les sabanes i la gran fauna de Kenya i Tanzània, les selves del Congo i Rwanda, les muntanyes de la Lluna, els grans llacs, el naixament del Nil, poc turisme i bona gent. Entre la capital més caòtica de l'Àfrica (Kampala) i l'experiència única amb els goril·les de muntanya hi ha només unes quantes hores de distància. Estem parlant de la perla d'Àfrica.

Sudàfrica/Moçambic - La combinació insuperable

Properament...

El Kruger, a Sudàfrica, és el parc nacional més gran de l'Àfrica, el lloc ideal per gaudir d'un safari amb totes les comoditats. Aquí hi viuen els "big five": elefant, lleó, lleopard, búfal i rinoceront. I hipopòtams, i zebres i girafes... I moltes bèsties més. El país veí, Moçambic, és l'Àfrica en estat pur: mercats plens de colors i olors i platges de sorra blanca que conviden a banyar-s'hi. Els dos països són el yin i el yang, la combinació insuperable.

Brasil- Viure l'Amazònia

Del 2 al 11 de Setembre 2019

La selva més immensa i el riu més cabalós del món, els dofins rosats, els nenúfars gegants, els micos més murris i els ocells més virolats... I al rovell de l'ou, Manaus, la ciutat del cautxú, a tocar del famós "Encontro das Aguas". Qui ha navegat per l'Amazones i ha dormit en un vaixell al mig de la selva mai més oblidarà la vivència de la nit més màgica. Natura i cultura al país de la samba.

Oficines Matoke Travel

Matoke Travel, L’agència dels viatgers

T’oferim la nostra experiència per ajudar-te a organitzar el teu viatge a qualsevol racó de món

Ens trobaràs al passeig Domènech Sert, 1 de TARADELL

Tel. 93 131 46 65

www.matoketravel.com